Bombolles de Sabó

Bombolles de Sabó

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Espectacles de Bombolles de Sabó
  4. »
  5. Bombolles de Sabó
espectacle de bombolles de sabo 10
bombolles de sabo 06
espectacle de bombolles de sabo 01
espectacle de bombolles de sabo 02
espectacle de bombolles de sabo 09
espectacle de bombolles de sabo 08
espectacle de bombolles de sabo 03
bombolles de sabo 05
bombolles de sabo 04
bombolles de sabo 02
bombolles de sabo 03
bombolles de sabo 01
espectacle de bombolles de sabo 10bombolles de sabo 06espectacle de bombolles de sabo 01espectacle de bombolles de sabo 02espectacle de bombolles de sabo 09espectacle de bombolles de sabo 08espectacle de bombolles de sabo 03bombolles de sabo 05bombolles de sabo 04bombolles de sabo 02bombolles de sabo 03bombolles de sabo 01
DESCRIPCIÓ de l’artista i els seus espectacles. (No s’admeten urls. Més endavant trobaràs l'espai per posar la teva adreça web, instagram etc):

Bombolles de Sabó

Aquí t’explicarem com organitzar un espectacle de bombolles de sabó.
Encara que tothom ho sap, especificament, una bombolla és una esfera plena d’aire de pel·lícula molt fina d’aigua sabonosa amb una superfície iridescent. Així docs, les bombolles poden esclatar molt fàcilment per diferents motius. Els va bé la humitat però els perjudica la color.

Com fer Bombolles de sabó
Com fer Bombolles de sabó

La superfície de la bombolla és una capa fina d’aigua que està entre dues capes de molècules tensioactives, sovint sabó. En moltes ocasions s’afegeixen altres productes que les fan més resistents i que permeten fer-les amb més comoditat.

Tallers de Bombolles.

Evidentment els espectacles de bombolles de sabó sempre tenen èxit de participació; només cal fixar-nos en els nens, i observar bé la seva cara, la expressió. En conseqüència la seva expressió és de sorpresa, “d’admiració”, d’estar-ho passant bé; una mirada que busca constantment les esferes acolorides que els envolten. En Moltes ocasions les segueixen fins que esclaten.
Les petites son boniques però les grans sempre son les més espectaculars.  Igualment, tinguis l’edat que tinguis, aquestes esferes tenen un atractiu que les fa molt especials perquè son delicades, fràgils, boniques i amb una gamma infinita de colors únics en cada una d’elles.

Taller de Bombolles de sabó
Taller de Bombolles de sabó

Meravellosos globus de sabó

Evidentment des d’aquest portal t’oferim la possibilitat de contractar bons artistes, especialistes, fent bombolles de sabó.
També, si vols fer una festa divertida i original, si vols que els nens convidats, i els adults acompanyants, s’ho passin d’allò més bé…. no ho dubtis!! Les bombolles fan passar moments molt divertits a tots els convidats, i en especial als més menuts.
Perquè és clar que un espectacle de bombolles a l’exterior és millor que sigui en un lloc arrecerat del vent fort, i si és possible que hi hagi una mica d’humitat millor. Aquests factors fan que les bombolles durin més i estan més temps en suspensió a l’aire.

Espectacle amb Sabó
Espectacle amb Sabó

Màgiques bombolles de Sabó

És millor que l’activitat es faci en un lloc on el terra sigui l’adequat. Les bombolles fan que el terra pugui lliscar i podria ser perillós. Consulteu amb l’artista quin pot ser el millor lloc per l’espectacle.
També es poden organitzar tallers de bombolles on els  participants han de portar els estris necessaris i cubells. Ja és comunicarà als organitzadors quins son els materials que han de portar les persones que s’apuntin al taller de fer bombolles.

Animació infantil i més Espectacles Infantils

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

ESPECTACLES INFANTILSFESTES de CARRER
FESTA ANIVERSARI ESPECTACLES per ESCOLES
TALLERS INFANTILSGRUPS d’ANIMACIÓ
ESPECTACLES ESPECIALSSERVEIS PER FESTES

Dades per Contactar amb l'Anunciant
Telèfon amb format +34 ...: +34695395332

Enviar missatge a bombolles

Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!